Timp de livrare

Timp de livrare

Fresh Kitchen va ofera posibilitatea de a comanda oricare dintre produsele afisate pe acest site. Livrarea se face doar in Bucuresti si este GRATUITA, conditionata doar de zona si suma in care se face livrarea. Intervalul orar in care se fac livrari  este 10:00 - 16:00 de luni pana vineri.
   Rugamintea noastra este sa plasezi comanda pana in ora 11.00 pentru a avea prioritate la livrare.
   Comenzile efectuate vor fi livrate in cel mai scurt timp posibil, durata medie de livrare fiind de 40-50 minute, iar in timpul pranzului (intre orele 11.30-14.00 ) 60 - 90 de minute. Timpul de livrare poate fi mai mare sau mai mic, in functie de adresa de livrare sau comanda, putand ajunge pana la 2 ore.Avand in vedere conditiile de trafic, se accepta ca fiind normale intarzierile la livrare de aproximativ 15 - 20 minute.
Pe perioada iernii timpul de livrare poate creste semnificativ datorita conditiilor meteo si de trafic rutier.
   Pentru a putea comanda va stau la dispozitie urmatoarele numere de telefon:
0785 165375
0736 858500
   In cazul in care doriti eliberarea facturii fiscale va rugam sa mentionati in e-mail sau telefonic, dupa caz. Factura in original se va livra odata cu produsele.
   Preturile afisate contin TVA.
 
Nota: Fotografiile expuse in acest site au doar scop ilustrativ si orientativ. Denumirea exacta a produsului, gramajul si numarul de bucati incluse in pret sunt cele inscrise in titlul produsului. Modificarea ulterioara a pretului produselor nu afecteaza in nici un fel pretul comenzii dumneavoastra.

Voucher cadou

FA UN CADOU CELOR DRAGI

Meniul zilei

MENIUL ZILEI LA NUMAI 22 RON

DISCOUNT

Comanda ONLINE de minimum 150 lei si ai 10% reducere - foloseste codul FRESH10

Newsletter

captcha 
Nu ne place spamul.
Nu aveti cont? Inregistrati-va acum!

Logare