Concurs

Regulament Concurs “Fresh Kitchen 2017”

SECŢIUNEA 1. ORGANIZATORUL ŞI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI

 • Organizatorul concursului este S.C. Fresh Kitchen S.R.L., cu sediul in Bucuresti, strada Str. Bogdan Gh. Tudor, nr.3, sect.3, Bucuresti, denumită în continuare “Organizator”.
 • Participanţii la concurs sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile regulamentului oficial al acestuia, potrivit celor menţionate mai jos (denumit în continuare "Regulament Oficial").

SECŢIUNEA 2. DURATA CONCURSULUI

 • Concursul se desfaşoară în perioada 30.10.2017 – 03.11.2017 în conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

 

SECŢIUNEA 3. MECANISMUL CONCURSULUI

 • Concursul se va desfășura pe pagina www.freshkitchen.ro si pe pagina https://web.facebook.com/freshkitchen.ro unde va fi publicată o postare cu participarea la acest concurs. Persoanele ce doresc să participe, trebuie să plaseze o comanda online pe site-ul  www.freshkitchen.ro, in fiecare zi, de luni pana vineri.Valoarea minima a fiecarei comenzi este de 50 lei.
 • Nu pot participa la concurs organizatorii acestuia, precum si rudele de gradul I ale acestora.

SECŢIUNEA 4. PROCEDURA PENTRU VALIDAREA ŞI PRIMIREA PREMIILOR

 • Castigatorii vor fi alesi cu ajutorul unui software, prin tragere la sorti: Random.org, Good Luck Fairy sau alte softuri asemanatoare. Castigatorii cu adrese invalide vor fi eliminati din concurs.
 • Castigatorul va primi pe adresa de e-mail introdusa in concurs detaliile de care au nevoie pentru a putea beneficia de premiul castigat. 
 • In cazul in care castigatorul nu raspunde in termen de 14 zile de la anuntarea premiului, va fi selectat un alt castigator.
 • Câștigătorul va fi anunțat pe pagina oficială de Facebook https://web.facebook.com/freshkitchen.ro/ și via email.

SECŢIUNEA 5. RESPONSABILITATE

 • Prin participarea la concurs, toti participanţii şi eventualii câştigatori sunt de acord şi se obligă să respecte şi să se conformeze tuturor cerinţelor şi condiţiilor impuse de Organizator prin prezentul Regulament Oficial, nerespectarea acestora atrăgând răspunderea personală şi exclusiva a participanţilor şi eventualilor câştigători.

 

SECŢIUNEA 6. DREPTUL DE PARTICIPARE

 • Concursul este deschis participarii tuturor persoanelor cu varsta de minim 18 ani (impliniti la data inceperii concursului), cu excepţia angajatilor, Organizatorului precum şi a membrilor familiilor acestora (rude de gradul I, soț/soție).

SECŢIUNEA 7. PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Organizatorul se obligă totodată să respecte prevederile Legii nr. 677/ 2001, privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor

date. Ca atare, Organizatorul se angajează să păstreze confidenţialitatea datelor personale ale participanţilor/ câstigătorilor la prezentul concurs şi să le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial şi legislaţiei în vigoare.

Participanţii la concurs, în calitate de persoane vizate, au, conform Legii 677/ 2001, următoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de intervenţie asupra datelor (art.14) şi dreptul de opoziţie (art. 15).

SECŢIUNEA 8. LITIGII

Eventualele litigii apărute între Organizator şi participanţii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabilă.

SECŢIUNEA 9. REGULAMENTUL OFICIAL

Regulamentul Oficial este disponibil, gratuit, pentru toţi participanții, pe site-ul www.freshkitchen.ro.  

Prin participarea la acest concurs, participanţii sunt de acord să respecte şi să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor şi condiţiilor prezentului Regulament

Voucher cadou

FA UN CADOU CELOR DRAGI

Meniul zilei

MENIUL ZILEI LA NUMAI 22 RON

DISCOUNT

Comanda ONLINE de minimum 150 lei si ai 10% reducere - foloseste codul FRESH10

Newsletter

captcha 
Nu ne place spamul.
Nu aveti cont? Inregistrati-va acum!

Logare